5 gode grunde til at rejse til Alanya

Gode grunde til at rejse til Alanya

Sommetider kan man have en indre kamp, om hvorvidt man skal på ferie eller ej. Bruge de ekstra penge det koster for total afslapning og en masse oplevelser i en sommerfyldt uge. Mangler du argumenter til at bruge ferien i Alanya? - Vi giver dig 5 gode grunde! 


1. Godt for din hverdag

​Uanset om du til dagligt går og er lidt småstresset på arbejdet, derhjemme eller bare har en del daglige ting at se til, så må man ikke undervurdere den afstressende effekt bare 7 dages ferie har på kroppen. Du vil opleve at komme hjem igen med helt fornyet energi og klar til at tage alle tænkelige udfordringer op.


2. Billig solferie

Alanya er klart i den billigere ende af feriesteder med mange og varme soltimer. Faktisk har TV2 gennem en undersøgelse fundet ud af, at Tyrkiet både slår Italien, Spanien, Kroatien, Grækenland, Cypern og Bulgarien i hvad du betaler pr. solskinstime. Og det er især lækkert, når man tager i betragtning at Tyrkiet har flere solskinstimer end de øvrige lande, grundet den tættere placering mod ækvator.


3. Mange oplevelser

Selvom mange udelukkende forbinder Alanya med strand og solbadning, så er der meget mere at byde på, hvis du er til oplevelser på ferien. Drypstensgrotter, floder, vandfald, historie, natur og flotte bjerge er bare noget af det Alanya har at byde på. Derudover bliver der arrangeret mange ture på daglig basis, som man kan komme på.


4. Fantastisk mad

Tyrkiet er faktisk kendt for at have utrolig god mad. Man anser det Tyrkiske køkken for at være i samme liga som både det Franske, Italienske og Kinesiske køkken. Overalt i Alanya finder du lokale restauranter og spisesteder med både specialiteter og kendte retter. Hvis ikke du er til stærk mad, skal du blot sige det. Så skal de nok spare på chilien.


5. Oplev verden

"At rejse er at leve." - Sådan sagde H.C. Andersen det ganske rigtigt, vi kan ikke være mere enige. Det er så givende at tage ud i verden og få gode oplevelser med hjem til lille Danmark. Her er Tyrkiet særligt et land, der giver dig rigtig mange oplevelser både i form af kultur, mad, sprog og natur.

Så hvad venter du på, bestil rejsen og pak kufferten!

Læs også “Rabatkode til ferien i Alanya”
Læs også ”Pas på dig selv i varmen”