Entré på vandland i Goldcity

Vandland i Goldcity

Selvom Goldcity består af et hotel og privatejede villaer, er det meget mere end det. Man kan best betegne det som et resort, hvor der er alle former for underholdning til en rigtig god ferie. Noget er gratis, andet såsom bowling, minigolf mv. koster en smule i form af leje af udstyr.

"Vi har et af de mest omfattende vandland i hele regionen."

- Goldcity, 05/04/2019 - Informationsmail vedr. "Aqua Park"

Goldcity's enorme vandland med hele 20 rutchebaner er altid et sikkert hit hos børnene, når de ankommer til stedet. Derfor kunne Goldcity også sidste år konstatere, at anlægget i den grad blev brugt. Faktisk blev det brugt så meget, at Goldcity i år har været nødt til at investere i dyrt vedligholdesesudstyr til vandlandet.

Derfor har Goldcity nu valgt at indføre entré-pris til vandlandet, samtidig gør de selv opmærksom på at priserne afspejler de reelle omkostninger til vandlandet.

Det er naturligvis gratis for vores gæster at benytte swimmingpoolen ca. 60 meter fra villaen!


Entré priser 2019, vandland i Goldcity

Adgang ​Pris. pr. dag (Euro)
​Voksen (+13 år) ​20 €
Barn​ (3-12 år)​10 €
​0-2 år​Gratis

Priserne har vi fået oplyst af Goldcity. Goldcity er selv ansvarlig for at de er korrekte.


Vi er naturligvis kede af at denne facilitet ikke længere er gratis, men har også forståelse for Goldcity's beslutning, grundet deres store omkostninger.

Hvis du har spørgsmål, er du som altid meget velkommen til at kontakte os!


Vil du vide mere om Goldcity's faciliteter?

Herunder har vi samlet links til tidligere artikler omkring aktiviteter og faciliteter i både Goldcity og Alanya.Læs også ”20% rabat på udlejning i maj 2019”