Find billig ferie til Alanya

Billig ferie

​At tage på ferie behøver ikke være specielt dyrt. Faktisk kan du spare mange penge ved at følge nogle små og brugbare tips og tricks, vi har samlet herunder.


Rejs udenfor højsæsonen

​Det er naturligvis dyrere at rejse på de tidspunkter på året, hvor de fleste gerne vil afsted på ferie. Derfor kan man ofte få en meget billgere ferie, hvis man vælger at rejse i måneder som april, maj, september og oktober. Generelt er det ofte billigere udenfor skolernes sommerferie. Det er selvfølgelig svært at få til at passe for børnefamilier.

Planlæg selv din ferie

​Ofte kan du også få en både billigere og bedre rejse, ved at droppe rejsebureauerne. I stedet kan du eksempelvis leje en villa og købe flybilletter ved siden af. Det er i de fleste tilfælde billigere, og der er meget mere plads under ferien.


Tag flere afsted sammen

​Hvis du vælger at gå udenom rejsebureauerne og leje noget selv, så kan der være rigtig mange penge at spare ved at tage flere afsted på turen. Dette er også muligt selvom du kun er dig selv eller et vennepar. Der findes forskellige grupper mv., hvor man kan komme i kontakt med andre, der også ønsker samme rejse. Dermed kan i deles om udlejningsomkostningerne.

Find de bedste flybilletter

​Vil du flyve direkte? - Fra hvilken lufthavn? - Til hvilken lufthavn? - Hvornår på ugen og på dagen? - Dette er alt sammen nogle spørgsmål du bør stille dig selv inden du søger flyrejse, for de har i høj grad betydning for prisen. Derefter kan du bruge gode søgemaskiner til at finde de helt rigtige billetter.

Læs også “Sådan undgår du flyskræk”
Læs også ”Hvordan finder man flybilletter til Alanya?”