Gode oplevelser for børn i Alanya

Gode oplevelser for børn i Goldcity

​Alanya er et meget populært rejsemål for hele familien, og det er bestemt ikke uden grund. Hele området er nemlig godt fyldt op med både sjove og spændende oplevelser. Vi giver dig her en lille oversigt over nogle af de fantastiske børne-oplevelser, der er at finde i det resort, hvor vores villa er.
Husk at du altid meget nemt kan se, hvad det koster at leje vores villa i en bestemt periode, vælge mellem 2, 3 eller 5 værelser, samt se hvornår der er ledige perioder ved at klikke ind på vores udlejningsside.


Stort vandland

Goldcity, som det store resort hedder, har faktisk et stort vandland. Det er koster et entré-beløb, og rummer over 10 vandrutschebaner. Både for de små og store børn.

Hyggelige familieaktiviteter

​I Goldcity kan hele familien også hygge sig med aktiviteter som minigolf, bowling, gigant skak og meget mere. Her koster nogle af aktiviteterne dog noget i form af udstyrs-leje.


Børneklub

Goldcity-hotellet har også en børneklub, hvor der er sjove daglige aktiviteter for børnene. Her kommer de også til at lære andre børn at kende fra forskellige nationaliteter igennem sjove lege.

Aftenshows på amfiscenen

En god slutning på dagen inden sengetid, er at tage hen til den store amfiscene i Goldcity. Den er lige ved siden af vandlandet. Her er der ofte arrangementer med spændende dansegrupper, henrivende lysshows, sjov underholdning og også arrangementer, hvor børnene selv er oppe at danse på scenen til musik og lys.


Det stopper slet ikke her

​Både Goldcity og Alanya har meget mere at byde på end dette. Vi har tidligere skrevet om oplevelser i Alanya, samt faciliteterne i Goldcity.


Har du gode idéer?

​Kender du nogle gode oplevelser for børn i Alanya, så hjælp andre med dine gode idéer ved at kommentere herunder.

Læs også “Den danske vejrudsigt ændrer sig!”
Læs også ”Sådan undgår du flyskræk”