Klargøring til ny udlejningssæson 2019

Klargøring til ny udlejningssæson

​Når man udlejer en villa over 100 dage om året, så er skader og særligt slid desværre umuligt at undgå. Derfor sørger vi hvert år for at undersøge hvilken stand vores villa er i, så vi evt. kan udbedre hvad der måtte være sket.


Efterårstjek i 2018

Der var gang i både fugemasse, trappestige og skruer, da nogle af villaens ejere i efteråret fik opfrisket noget af det slid, der var opstået i forbindelse med årets udlejning.

Det er naturligvis ikke altid en mulighed selv at agere handyman, når den knækkede flise eller det nedfaldne gardin er ca. 2.500 km. væk. Derfor har vi også ved større skader en aftale med Goldcity's serviceteam, som relativt hurtigt kan rykke afsted for at udbedre hvad end der måtte ske.


Ny brusekabine, glasbord og frisk maling udvendigt

Nogle andre ting vi gennem de sidste to år har fået ordnet er bl.a. en ny brusekabine i hovedhuset. Vi blev også nødt til at anskaffe et nyt glasbord til stuen, da en udlejer desværre kom til at ødelægge det under en ferie. Heldigvis uden personskader!

I 2017 blev villaen også malet udvendigt, hvilket lige gav et frisk pust til den ellers smule falmede orange/gule-farve. Det er jo også hårde vilkår at undgå falmende maling, når der er bagende sol det meste af året.​


Vi lytter gerne - Men husk også at melde ind.

​Hvis du har været gæst i vores villa, og har forslag til noget vi kunne forbedre, så lytter vi meget gerne. Vores udlejningsgæster benytter jo trods alt villaen væsentligt mere end hvad vi selv kan nå på et år.

Men det er også meget vigtigt at du hurtigt kontakter os, hvis der skulle opstå en skade i forbindelse med dit ophold i villaen. For så vil vi i de fleste tilfælde kunne nå at udbedre dette inden næste besøgende kommer, hvilket ellers et til stor gene for vedkommende.

Læs også “20% rabat på udlejning i maj 2019”
Læs også ”Prisen på el og vand i 2019”