Rejs til Alanya i 2019 - Book din ferie her!

Ferie i 2019 - Alanya Tyrkiet

​Synes du det med ferieplanlægningen for næste år kan virke uoverskueligt og for langt ude i fremtiden?
Så bør du nok læse videre her.
Selvom den danske sommer i 2018 var helt fantastisk, så kan vi jo sagtens risikere at få en sommer, hvor den ene regnbyge tager over for den anden.
Desværre oplever vi rigtig mange forespørgsler på ferieuger, specielt i sommerperioderne, få uger inden gæsterne gerne vil afsted. Derfor må vi også gang på gang melde pas, da ugerne allerede er bookede lang tid forinden. Det er en ærgerlig situation at have fri fra arbejde, børnene har også fri, og så kan man ikke finde nogle muligheder for at komme afsted til udlandet.
Book derfor din ferie i god tid, du kan allerede nu bestille vores dejlige villa i Alanya til din ferie i 2019.


Fantastiske faciliteter

Vores villa er en del af et stort resort, der leverer faciliteter og oplevelser i høj klasse. Goldcity, som det hedder, består bl.a. af et stort 5 stjernet hotel, hvor du naturligvis må benytte alle de tilknyttede faciliteter som gæst i vores villa. Det er bl.a. mange restauranter, kæmpe buffet, privat strandområde (ses på billedet), tennisbaner, fitnesscenter, busser til Alanya Centrum og meget mere. Faktisk har du endda mulighed for at tilkøbe All Inclusive, når du booker vores villa.

Perfekt til børn og unge

​Det er helt oplagt at tage de yngste med i vores villa. De kan få deres eget værelse, og i Goldcity vil der selvfølgelig også være mange faciliteter lige i deres øjenhøjde. Der er bl.a. en legeklub, stort vandland (ses på billedet), sjove arrangementer på den store amfiscene, minigolf, mange forskellige swimmingpools, bowling, spillehal og meget mere. Så der er altså rig mulighed for at holde de små beskæftiget på turen.


Få en hurtig rundvisning

Vi ved hvor svært det er at overskue forskellige feriemuligheder online, derfor synes vi at en videorundvisning i vores villa er på sin plads. På ganske få minutter har du helt sikkert et godt indtryk af, hvordan vores villa ser ud. - Klik på videoerne herunder for at se rundvisningerne.

Rundvisning i hovedhuset

Rundvisning i lejligheden nederst


Sådan siger andre om os:

"Huset er rigtig dejligt og ligger fantastisk, faciliteterne i området er super gode, der er noget til alle aldersgrupper.
Vi kommer helt sikkert igen."

"Huset var perfekt og ejeren hjalp med alt. Han besvarede alle spørgsmål indenfor 10 minutter."

"Villaen var perfekt. Den er placeret i Gold City, hvilket betyder at det er muligt at bruge alle ting fra hotellet. Udlejeren er meget flink at skrive med." ...
"Jeg vil helt klart anbefale denne villa til andre."

"Virkelig skønt, masser af plads, super sted"


Det koster ingenting at undersøge

Det kan virke som et stort skridt at skulle indtaste datoer på en ferie du måske skal på. Men bare rolig, du binder dig ikke til noget hos os, før du endeligt bekræfter din booking med et depositum på 500 kr.

Men det er klart den bedste måde at se priser på, for så får du den korrekte pris for de valgte datoer, og du får endda også tjekket ledigheden samtidig.

Du kan også vælge at klikke ind på vores udlejningsside, for at se udlejningskalender, billeder mv.​


LUK

Udlejede perioder

Den første hele ledige uge er fra d. 20. oktober. Kontakt os for info vedr. udlejning i 2020.

I denne periode er lejligheden nederst ledig:
  • 08/08/2019 - 18/08/2019
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en lejeperiode. Ofte kan check-ind/check-ud, samme dag som andre, sagtens lade sig gøre.


Har du brug for hjælp, eller vil du vide mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig, eller at svare på de spørgsmål du måtte have! Og vi sørger altid for at gøre det så hurtigt som muligt. Du kan kontakte os på to måder. Den ene er ved at skrive en besked til os på Facebook. Andre vil ikke kunne se det, det er udelukkende en chat mellem dig og os. Du kan også vælge at kontakte os via mail.
Besøg vores kontaktside, her kan du se ofte stillede spørgsmål, og her har du samtidig muligheden for at skrive til os.

Læs også “Prisen på el og vand i 2019”
Læs også ”Billig rejse til Alanya i efterårsferien 2018”