Rejs udenfor sommerferien, billig ferie

Rejse til Alanya

​Hvis du leder efter en billig måde at komme afsted til sol og varme, så er den simple hemmelighed at rejse udenfor skolernes sommerferie. Måske et trick der ikke er er alt for egnet til børnefamilier. Men når chefen spørger hvornår du vil holde din ferie, så kunne du jo overveje det en ekstra gang.

Hvad så med vejret?
Måske holder risikoen for dårligt vejr dig tilbage for at rejse udenfor især juli måned. Der er dog helt fantastisk vejr i Alanya, i mange måneder om året. - Både det meste af foråret og efteråret, og naturligvis sommeren.

Typisk er flyruterne igang fra slutningen af marts/starten af april, og flyver så ugentligt helt til slutningen af oktober. Jo nærmere du er højsæsonen, jo dyrere er priserne.


Priser fra 1.599 kr. pr. uge

​Vi kan i den grad hjælpe dig med at komme billigt til Alanya. Vi udlejer nemlig vores villa i et 5 stjernet resort, kaldet Goldcity. Du kan både få All Inclusive og transport til og fra lufthavnen. Vi udlejer både villaen som lejlighed, feriebolig og også som en helhed i form af en stor 3-plans villa.
Du kan læse mere om udlejningen ved at klikke på knappen herunder.


To personer kan spare langt over 5.000 kr.

For at give dig et hurtigt overblik over, hvad der kan spares på at rejse udenfor skolernes sommerferie, har vi her stykket et priseksempel sammen. Den tager udgangspunkt i at man flyver med SAS direkte fra København til Gazipasa. Prisen er for 2 voksne, tur+retur. - Varighed på en uge. Den første pris er fra maj måned, den anden er i juli.

Datoer Pris
​05/05/2018 - 12/05/2018 5.972 kr.
​19/07/2018 - 26/07/2018​11.356 kr.
Læs også “Pas på dig selv i varmen”
Læs også ”10 seværdigheder i Alanya, du bare skal opleve!”