Rejsevejledning for Tyrkiet, er der sikkert i Alanya?

rejsevejledning for tyrkiet

​Med danske briller på kan Tyrkiet godt synes som et for tiden uroligt land. Mediebilledet er malet til med politisk oprør, undtagelsestilstand og terror. Sandheden er dog at Tyrkiet er et kæmpe stort land, faktisk er Tyrkiet større end hvis man tager det samlede areal af Danmark, Tyskland og Polen.

Så mens der foregår urolige ting i dele af Tyrkiet, er det altså en skrøne at man føler sig usikker på stranden i Alanya langt over 500 km væk derfra. - Jeg gør i hvert fald ikke, og har aldrig gjort det.


De fleste danskere har ingen problemer under besøg i den øvrige del af Tyrkiet.

Udenrigsministeriets Rejsevejledning, Tyrkiet, 20. februar 2018
Køreturen fra Alanya til Sanliurfa, som eksempelvis bliver frarådet af Udenrigsministeriet. Læg mærke til Cypern nederst til venstre. Cypern er væsentligt større end Sjælland.

​I Udenrigsministeriets Rejsevejledning for Tyrkiet fremgår det, at der frarådes rejser til primært den østlige del af Tyrkiet, hvor grænsen til Syrien også findes. Hvis du kørte i bil fra Alanya til nogle af de steder, så svarer det ca. til at køre fra Kolding til Prag i Tjekkiet.

Ville du føle det usikkert at gå på gaden i Kolding, hvis der var uro i Tjekkiet?


Hvis du har lyst til at læse mere om tilstanden i Tyrkiet, kan du se hele Udenrigsministeriets Rejsevedledning ved at hente deres App, "UM Rejseklar". Du kan naturligvis også se det på deres hjemmeside.Vi svarer altid gerne på spørgsmål!

​Det er selvfølgelig meget nemt at booke udlejning af vores villa på vores hjemmeside. Men vi svarer altid gerne på personlige beskeder fra dig. Du kan både skrive via Facebook Messenger eller kontaktformular på mail. Du bestemmer helt selv.


Beregn prisen, helt uforpligtende

​Se ganske enkelt, hvad en ferie i vores villa vil koste. Det er helt uforpligtende!
Vi tilbyder i modsætning til mange andre private udlejninger også All Inclusive og lufthavnstransfer.
Det er fordi vores villa befinder sig i et 5 stjernet resort med en masse fantastiske faciliteter!


LUK

Udlejede perioder

Den første hele ledige uge er fra d. 20. oktober. Kontakt os for info vedr. udlejning i 2020.

I denne periode er lejligheden nederst ledig:
  • 08/08/2019 - 18/08/2019
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en lejeperiode. Ofte kan check-ind/check-ud, samme dag som andre, sagtens lade sig gøre.

Læs også “Overblik, faciliteter i Goldcity, Alanya”
Læs også ”Gazipasa lufthavns flyplan 2018”