Enkel udlejning af villa, feriebolig eller lejlighed i Alanya

Terassen

Hvis du netop er landet på vores hjemmeside, kan det måske være du undrer dig over hvad vi tilbyder. Faktisk er det slet ikke kompliceret.

Vi er 4 danske familier som for nogle år tilbage gik sammen om at købe en luksusvilla i Alanya. Nærmere bestemt i det 5 stjernede resort, der kaldes Goldcity. Hver især holder vi meget af at være i villaen, og bruge vores ferie i skønne Alanya. Dog kan vi naturligvis ikke være på ferie altid.

Derfor har vi startet Alanyaferie.dk, for på den måde at tilbyde dig oplevelsen af vores fantastiske villa.


Vælg selv hvor meget plads

Noget af det der gør vores villa særlig ideel til udlejning er, at den kan tilpasses efter de behov du måtte have. Derfor kan du selv vælge om du vil leje en villa med 5 værelser, en feriebolig med 3 væresler eller en lejlighed med 2 værelser. Alt sammen i den samme villa. Det er fordi villaen er bygget med en separat indgang til lejligheden nederst. Så der er altså både egen trappe og indgang. 

Unikke tilvalgsmuligheder

Har du måske mest af alt lyst til at booke hotel med All Inclusive, fordi det er både nemt og lækkert? Som noget meget unikt for privat udlejning tilbyder vi dig også bestilling af All Inclusive samt transport til og fra lufthavnen. Alt dette kan du meget enkelt tilvælge, når du beregner prisen på din udlejning.


Det skal opleves!

Det kan være en kæmpe jungle at sidde ved computeren, og klikke igennem hoteller, ferieboliger, lejligheder, villaer osv. i Alanya og omegn. Først og fremmest byder rejsebureaurne sig til med pakkeløsninger, der bare kræver få klik. Der er et hav af private udlejningshjemmesider, som man ikke helt ved hvordan fungerer.
Hvis det var mig, der sad med alle de muligheder ville jeg hurtigt blive forvirret, og ikke vide hvilket valg der ville være det bedste.
Derfor har vi med Alanyaferie.dk skabt de muligheder, der for dig er medvirkende til en rigtig god oplevelse i forbindelse med bestilling af din rejse. F.eks. har vi speakede videoer med bl.a. detaljeret rundvisning i villaen, en 360° tur hvor du selv kan klikke rundt i alle rum, og når du klikker igennem en bestilling får du automatisk beregnet den fulde pris på baggrund af dine valg. Derudover giver vi dig også forslag til flybilletter fra København, Billund og Hamborg til både Gazipasa og Antalya på lige præcis de dage, du ønsker at leje vores villa.

Så hvis vi selv skal sige det, er der ikke så meget forskel på os og et rejsebureau... Så skulle det måske lige være prisen.


Har du spørgsmål til os?

​Vi bestræber os meget på at svare så hurtigt vi kan på de beskeder vi modtager. Derfor vil vi også opfordre dig til at skrive til os med det samme, hvis du er i tvivl om noget, eller bare ønsker generel information.
Du kan gøre det meget nemt ved at skrive en privat besked til os på Facebook, ved at klikke på knappen her.

Læs også “Gazipasa lufthavns flyplan 2018”
Læs også ”Velkommen til vores rejseblog!”